Consultanta Organizationala

Consultanta oferita de compania noastra are ca scop dezvoltarea organizationala si eficientizarea activitatii si cresterea performantei prin metode adecvate de integrare a resurselor umane, retentie sau restructurare, reorganizare.

Presupune identificarea, evaluarea si definirea nevoilor de schimbare si dezvoltare ale organizatiei. Aceasta se realizeaza initial prin intalniri si comunicarea adecvata cu managementul companiei pentru a intelege strategia firmei si aspectele presante.

Culegem datele din interiorul organizatiei prin metode directe si indirecte, identificam discrepantele dintre obiective si activitati si ne axam pe ariile in care schimbarile pot face diferenta necesara evolutiei.

Procesul se concretizeaza prin elaborarea unor strategii complexe de comunicare organizationala si motivare, axate pe rezolvarea problemelor la nivelul departamentelor, echipelor sau organizatiei in ansamblu folosind o metodologie adaptatala nevoilor companiei.

Dezvoltarea organizationala consta in dezvoltarea personalului si a interactiunii dintre ei, schimbari ale climatului organizational, cultura organizationala. Un management al schimbarii eficient incorporeaza strategiile, procesele si instrumentele care aliniaza cultura si managementul organizatiei, motiveaza forta de munca si comunica schimbarea in intreaga organizatie.

 

Contacteaza-ne

Telefon: 0741 094 734
Email: office@evreco.ro

Adresa: Bucuresti, sector 3,
Str. Ion Ghica nr.1, et.3, ap.31

De ce Noi?

De ce Evreco este solutia potrivita in privinta resurselor umane?

  • Identificam candidatii potriviti
  • Suntem specialisti in psihologia resurselor umane
  • Livram cu succes rezultatele dorite
  • Suntem flexibili si ne adaptam la cerintele si nevoile partenerilor