Despre Noi

Suntem o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in activitati de evaluare personal, recrutare si selectie, outplacement, consiliere organizationala.

Ne caracterizam prin flexibilitate, adaptandu-ne cu usurinta nevoilor si cerintelor partenerilor nostri si oferind solutii personalizate.

Ne bazam pe o retea complexa de colaboratori, specialisti in Psihologia Resurselor Umane si Analiza Muncii care au ca scop multumirea companiilor partenere prin obtinerea de beneficii si performanta.

Compatibilitatea angajatilor selectati cu cerintele posturilor, cu echipa si cultura organizationala va facilita obtinerea, cu succes si profesionalism, a rezultatelor dorite.

Ne dorim sa fim un partener responsabil pentru angajatori, prin recrutarea, evaluarea si selectia unui capital uman de calitate, corespunzator nevoilor de dezvoltare ale companiei.

Ne dorim sa fim un partener de incredere pentru candidati, prin identificarea si oferirea jobului potrivit, acces la informatie, consiliere personalizata in cariera.

 

Contacteaza-ne

Telefon: 0741 094 734
Email: office@evreco.ro

Adresa: Bucuresti, sector 3,
Str. Ion Ghica nr.1, et.3, ap.31

De ce Noi?

De ce Evreco este solutia potrivita in privinta resurselor umane?

  • Identificam candidatii potriviti
  • Suntem specialisti in psihologia resurselor umane
  • Livram cu succes rezultatele dorite
  • Suntem flexibili si ne adaptam la cerintele si nevoile partenerilor